Nalazite se na: Uvjeti plaćanja
Košarica
proizvoda
Ukupno:
NAČINI PLAĆANJA

Cijene istaknute na webshopu su maloprodajne sa uključenim PDV-om i gotovinskim popustom od 10%.

Jednokratno plaćanje:

Gotovina, Internet bankarstvo, Virman

Maestro kartice svih banaka

Mastercard, Diners, Visa

 

Obročno plaćanje:

Maestro karlovačke banke do 12 rata

Maestro PBZ do 12 rata

Maestro Erste do 12 rata

Diners do 24 rate beskamatno

ZABA Maestro do 12 rata

ZABA Mastercard do 12 rata beskamatno

VISA Gold, Premium do 12 rata beskamatno

 

Potrošački krediti:

AMEX 24-60 rata

REKLAMACIJE / SERVIS

 Lingua centar d.o.o. prodaje isključivo nove proizvode. Za svaki prodani proizvod izdajemo jamstvo koje dobivamo od proizvođača, tj. ovlaštenog uvoznika / distributera. Na jamstvenom listu su navedeni uvjeti jamstva i popis ovlaštenih servisa za Hrvatsku. U slučaju reklamacije proizvoda potrebno je obratiti se ovlašenom servisu koji je naveden u jamstvenom listu. Jamstvo za svaki proizvod je istaknuto na web stranicama i na ovjerenom jamstvenom listu koji se isporučuje sa proizvodom. Reklamacija na neispravan proizvod ostvaruje se prema uvjetima navedenim u jamstvenom listu proizvoda. Servis je potrebno osobno kontaktirati i dogovoriti detalje oko dostave robe na servis.

Povrat ispravne robe uz povrat novca neće biti moguć ukoliko ne bude ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:
Roba i dodatni dijelovi koji su sastavni dio paketa moraju biti u količini i stanju u kojem su originalno isporučeni - bez fizičkih oštećenja!
Originalna ambalaža proizvoda mora biti bez fizičkih oštećenja, ogrebotina, udubljenja i nesmije biti izljepljena samoljepljivom trakom niti bilo kakvim drugim naljepnicama (poput naljepnice dostavne službe i sl.).
Uz robu koja se šalje obavezno trebate poslati i kompletnu dokumentaciju koja je dobivena sa uređajem: račun, jamstvo, upute. Troškove povrata ispravne robe snosi kupac. Sva roba i paketi koji su poslani na adrese tvrtke Lingua centar d.o.o. bez prethodnog dogovara sa Lingua centar d.o.o. neće biti prihvaćeni i paket će biti vraćen pošiljatelju njegovim troškom.

IZJAVA PRIVATNOSTI

 Lingua centar d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu svih osobnih podataka kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka,
uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Lingua centar d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.